06-25 19 56 25 linda@derugzaak.nl

Wie gingen er voor jou?

“Ik had gewild dat ik eerder van deze behandeling had gehoord. In het begin was ik enorm sceptisch, maar ik raad iedereen met rugpijn deze methode aan.”

Elma, 60 jaar

“Ik heb ongeveer 15 jaar geleden meerdere ongelukken vlak achter elkaar gehad. Sindsdien had ik last van nek- en hoofdpijn. Ik heb 15 jaar lang van alles geprobeerd, zoals de neuroloog, revalidatie, fysiotherapie, dry needling, manueel therapie, hypnose en acupunctuur. Sommige behandelingen hielpen echt wel, maar meestal voor een paar maanden. Dan moest ik weer opzoek naar een andere behandeling, omdat het geen langdurig effect had. Ik heb echt heel veel pijnstillers gebruikt, zoals paracetamol, ibuprofen en zelfs nog amitriptyline.

Ik ben een paar maanden geleden in contact gekomen met Linda van de Rugzaak, omdat ik geen oplossing meer had voor mijn blijvende nek- en hoofdpijnklachten. Ik ben begonnen met het Nekpijnvrij programma, dit was in het begin heel erg nieuw voor mij. We deden oefeningen voor het resetten van het onbewuste brein wat de pijn veroorzaakt, o.a. door te schrijven, reset oefeningen en bewust zijn over het afleidingsmechanisme zodat het lichaam zichzelf weer kan helen. Achteraf klinkt het heel logisch, maar dit was nooit in mij opgekomen om hier een oplossing in te vinden. Ik verhaalde mijn klachten altijd op het lichaam, namelijk de nek zelf.

Ik had na 1 maand al dat mijn hoofdpijnklachten minder werden, ook is de nekpijn een heel stuk beter geworden. Al een paar maanden heb ik geen pijnstillers meer gehad en heb ik gelukkig ook geen maagbeschermers meer nodig.

Ik probeer elke dag een paar oefeningen te doen, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik zit gewoon beter in mijn vel, praat meer over problemen en ik weet mijn grenzen beter te kennen.

Dus na 15 jaar last van de nek, gaat het nu echt stukken beter! Mijn Conclusie: Bij veel blijvende klachten kun je met hulp (Linda) ook zelf laten verdwijnen.”

Maarten, 38 jaar

“Ik ben weer begonnen met Yoga.”

Marloes, 37 jaar

“Ik kan mijn werk als hovenier weer uitvoeren zonder nek of rugklachten.”

Kees, 42 jaar

“Ik heb gewoon de MudRun gedaan met mijn dochter! Dat terwijl bankhangen voor het rugpijnvrij programma al vervelend was voor mij. “

Liesbeth, 45 jaar