06-25 19 56 25 linda@derugzaak.nl

Wie is Linda?

Hallo, ik ben Linda ter Braak, Fysiotherapeut, Bewegingswetenschapper, Rugspecialist, Pijn Reset specialist en Stressortherapeut. Ik help mensen met langdurige rugpijn, nekpijn, bekkeninstabiliteit of een Frozen shoulder, maar ook andere pijnklachten.

Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut, was ik goed in staat om patiënten met een lichamelijke behandeling te verlossen van hun klachten. Ik wist me echter geen raad met de patiënten die na een tijdje toch weer terugkwamen met dezelfde klachten of klachten elders. Ik wilde weten wat hier de oorzaak van was.

De Rugzaak - Pijnvrij met dé Rugpijnvrij Methode

Waarom ik jou graag wil helpen?

 

Wil jij graag van de rugpijn af? Maar je bent het einde zoek?

Waarom altijd die vervelende pijn?
We leven in een maatschappij waarbij de lat hoog ligt en er veel stress is. Dit kan een negatief effect hebben, ons brein en zenuwstelsel wordt overgevoelig en geeft hierdoor pijnsignalen naar het lichaam. De oorzaak ligt meestal in diepere betekenis van pijn, namelijk de onderliggende emoties en stress die genegeerd of weggestopt worden. In mijn praktijk zie ik dat veel cliënten bang zijn voor hun eigen emoties, terwijl hier juist de oplossing ligt. Vrijheid, rust en een leven zonder pijn. Hiervan ben ik zelf het levende bewijs!

De pijn is echt, maar de oorzaak is anders dan je denkt

Mijn zoektocht naar de oorzaak van pijn

 

Het is voor mij onbegrijpelijk dat langdurige pijn nog steeds veelal medisch wordt behandeld. Negen van de tien cliënten die ik bij mij komen, hebben al éen of meerdere operaties ondergaan, vele fysiotherapie behandelingen gehad en gebruiken zware pijnmedicatie, wat overigens erg verslavend kan zijn.

Ik heb zelf 10 jaar met rugpijn moeten leven. Ondanks dat ik van alles probeerde om van de pijn af te komen zoals; fysiotherapie, chiropractie, craniosacraaltherapie, poweryoga, acupunctuur, mindfulness en Body Stress Release, kwam de rugpijn steeds terug. Ik wist diep van binnen dat er een oplossing moest zijn en ik had gelijk!

Ik ben inmiddels al 4 jaar pijnvrij doordat ik in aanraking kwam met de Pijn Reset Methode van Tim van Orsouw. Sindsdien werk ik zelf ook vanuit deze mind-body gedachte en heb ik al vele mensen begeleid in hun proces om pijnvrij te leven. Ik kan nu zelf weer onbezorgd sporten en dansen. Ik voel me bevrijd en dit gun ik jou ook!

De verdieping van mijn behandelmethode heb ik gevonden in de Stressortherapie van oud-neuroloog Marten Klaver. Met behulp van deze behandelmethode help ik je veel directer naar de kern van de pijn te gaan. De theorie achter deze methode is volledig gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.. Met behulp van de stressortherapie pakken we de pijn bij de wortels aan. Nooit meer symptoombestrijding, maar naar de kern van de pijn. Na de eerste behandelingen kunnen we hierdoor grote resultaten boeken.

Mijn Rugpijnvrij Methode

 

De Rugzaak - Pijnvrij met dé Rugpijnvrij Methode

Waarom kan ik jou helpen?
Ik heb mijn eigen Pijnvrij Methode ontwikkeld, gebaseerd op o.a. de Pijn Reset Methode en Stressortherapie, om zodoende pijnklachten voorgoed te verhelpen. Inmiddels weet ik wat écht effect heeft bij langdurige pijnklachten. Nu is mijn missie om jou van je pijn af te helpen!

Mijn methode is erg resultaatgericht en is de basis voor het herstellen van langdurige klachten. Ik heb verschillende behandelcomponenten in één traject gegoten waardoor ik pijnklachten veel effectiever en efficiënter kan aanpakken. De lichamelijke technieken die ik gebruik zijn ‘’zachte’’ technieken. Deze kalmeren het zenuwstelsel en laten de spanning in de spieren verdwijnen. Daarnaast maak ik gebruik van unieke “resettechnieken” voor het loslaten van diepliggende emoties en spanningen.

Ik wil jou laten inzien dat het onnodig is om jaren met pijnklachten rond te lopen. Het lichaam en de geest hebben een groot helend vermogen, waardoor je 100% in staat bent om te herstellen.

Wie weet werken wij binnenkort samen om jouw leven pijnvrij te maken!

“Jaren met pijnklachten lopen is onnodig en ik kan je hierbij helpen!”

De Rugpijnvrij methode

=

Dé aanpak voor langdurige rugklachten

Duurzaam resultaat

Uniek 8-10 weken traject

Lichaam en Geest

Totaal aanpak die de echte oorzaak aanpakt

Imuunsysteem

Reset van het autonome zenuwstelsel

’Ik had gewild dat ik eerder van deze behandeling had gehoord. In het begin was ik enorm sceptisch, maar ik raad iedereen met rugpijn deze methode aan.’’

– Elma

Elma vertelt:

De Pijnvrij methode

De pijnvrij methode bevat nieuwe technieken en de beste kennis en oefeningen  waarmee je echt resultaat behaalt.

Het succesvolle recept bestaat uit:

Immuunsysteem - Optimaliseren van het immuunsysteem en zenuwstelsel

Immuunsysteem

Optimaliseren van het immuunsysteem en zenuwstelsel

Emotie regulatie - Meer verbinding tussen lichaam en geest

Emotie Regulatie

Meer verbinding tussen lichaam en geest

Ademhaling - Krachtige tool voor o.a. een diepe ontspanning

Ademhaling

Krachtige tool voor o.a. een diepe ontspanning

Triggerpoints - Verbeterde doorbloeding in de triggerpoints (spierknopen)

Triggerpoints

Verbeterde doorbloeding in de triggerpoints (spierknopen)

Emotie regulatie - Meer verbinding tussen lichaam en geest

Bindweefsel (Fascia)

Verbeterde flexibiliteit van het lichaam

Houding - Meer zelfvertrouwen en kracht

Houding

Meer zelfvertrouwen en kracht